سویق گندم
1.طبیعت: گرم و معتدل در رطوبت و خشکی
2.حاوی: پروتئین، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، ویتامین های گروه ب شامل تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین
3.خواص: تسکین التهاب و تشنگی، تب های گرم، انواع بیماری های اطفال.
4.در خنک کردن و افزایش رطوبت بدن به مراتب قوی تر از سویق جو است
5.مضر افراد مسن و سردمزاج ها و ایجاد نفخ
6.مصلح: عسل، رازیانه، روغن گردو
7.خشک کننده بدن، استفاده مکرر سبب لاغری بدن
8.مصلح: به همراه انواع روغن های طبیعی و انیسون میل شود
9.یبوست آور
10. مصلح: روغن بادام شیرین، روغن گردو، شکر طبیعی، عسل و رازیانه
11.منع مصرف: ندارد
12.مقدار مصرف:
13.برای نوزادان،خردسالان و کودکان حداکثر تا یک قاشق غذاخوری
14.برای بزرگسالان حداکثر سه قاشق غذاخوری
بصورت ناشتا، بدون آب در دهان ریخته و با بزاق مخلوط و میل شود.
دیدگاهتان را بنویسید